Σάββατο, 12 Αύγουστος 2017 14:21

Yποβολής της Δήλωσης «Ενεργείας» για το 2017-2018

Γράφτηκε από 

Κάλεσμα... στα μέλη του συνδέσμου κάνει ο ΣΥΚΚΑΚ, προκειμένου να δηλώσουν την «ενεργεία» τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Παρακαλούνται όλα τα μέλη του Συνδέσμου (συμπεριλαμβανομένου και της σχολής του 2017) να υποβάλουν την Δήλωση Ενεργείας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2017 - 2018.

Η δήλωση μπορεί:

α) να σταλεί στο mail του συνδέσμου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (όσο αφορά την υπογραφή της αίτησης αυτό μπορεί να γίνει στη πρώτη συνάντηση της περιόδου).

β) να την κατατεθεί υπογεγραμμένη, σε έντυπη μορφή, στα γραφεία του συνδέσμου.

Κανένα μέλος δε θα μπορεί να συμμετάσχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις εφόσον δεν έχει υποβάλει Δήλωση Ενεργείας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει αποδεκτή η δήλωση είναι το μέλος να έχει εξοφλήσει τις οφειλές του προς το Σύνδεσμο (εφόσον έχει) και να είναι ταμειακώς εντάξει.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής της Δήλωση Ενεργείας είναι η 15/9/2017. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ταμία του συνδέσμου κ. Μελαμπιανάκη Γιώργο”.