Παρασκευή, 02 Μάρτιος 2018 20:44

Ράλλης «Είναι εγωιστικό για εμάς, θέλουμε την ρεβάνς με τον Κρόνο»

Γράφτηκε από 

ια ανάσα πριν την 18η στροφή του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και στον ΟΦΗ, ολοκληρώνουν τις προπονήσεις το Σάββαοτο (3/3) για το ματς της Κυριακής κόντρα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και με τον Πρόδρομο Τσερκιτζόγλου να επιστρέφει μετά από 2 εβδομάδες ο «ομιλήτες» έχουν μόναδικό στόχο τη νίκη και ο λόγος όπως τόνισε στο prismasport.gr ο Βασίλης Ράλλης ειναι κυρίος εγωιστικός, ώστε να πάρει ο ΟΦΗ την ρεβάνς από το πρώτο ματς του α' γύρου.

Σε ότι αφορά το Κυριακάτικο ματς (4/3) σχολίασε:

«Είναι ένα ματς που η ομάδα το έχει πάρει πολύ εγωιστικά. Έκανε μια πολύ βαριά ήττα στον πρώτο γύρο, μετά από τρεις σερί νίκες και είναι απ' τα ματς που την σημάδεψε στην συνέχεια.

Για το αν η διακοπή επηρεάσει την ομάδα:
«Δεν θα μας επηρεάσει η διακοπή, αν ξεκινήσουμε όπως όλα τα ματς στο Βακ, θα κερδίσουμε»
Για το αν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα:«Έχουμε μπροστά μας δυο προπονήσεις μέχρι το ματς. Ο Πρόδρομος και όλοι οι παίκτες, είναι καλά μέχρι σήμερα».
Για το αν επηρέασε ψυχολογικά την ομάδα ο τρόπος που έχασε ο ΟΦΗ στο Μαρούσι σχολίασε:
«Το πως περνάει ο καθένας την οποιοδήποτε πίεση του ασκείται, είναι και θέμα προσωπικότητας. Πιστεύω όμως πως μόνο μέσα απ την καθημερινή πίεση στην προπόνηση, πίεση στον εαυτό μας τον ίδιο, μπορείς να προχωρήσεις και να γίνεις καλύτερος. Και να ξεπερνάς την οποιαδήποτε δυσκολία».

Το ματς έχει οριστεί για την Κυριακή 4/3 στις 17.00 στο κλειστό του Βαρδινογιάννειου και οι ιθύνοντες της ομάδας ελπίζουν ότι ο κόσμος θα στηρίξει την προσπάθεια του ΟΦΗ.

πηγη:prismasport.gr