Τετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 12:24

Μητρόπαπας: ''Στο ΟΦΗ είμαστε «ένα»''

Γράφτηκε από 

 

Ο νεαρός παίκτης του ΟΦΗ, Αναστάσης Μητρόπαπας, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την νίκη επί του Αρη και το ματς με την Παναγίτσα, την πορεία της ομάδας και τους φιλάθλους της αλλά και το φετινό πρωτάθλημα της Γ εθνικής.
Ο ΟΦΗ έχει μία πορεία με σκαμπανεβάσματα στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής (2ος ομιλος) αλλά ξεκίνησε νικηφόρα τον δεύτερο γύρο επικρατώντας του Αρη στην Πετρούπολη.

Ο νεαρός παίκτης του ΟΦΗ, Αναστάσης Μητρόπαπας, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την νίκη επί του Αρη και το ματς με την Παναγίτσα, την πορεία του ΟΦΗ και τους φιλάθλους του αλλά και το φετινό πρωτάθλημα της Γ εθνικής.

Αναλυτικά όσα είπε o Αναστάσης Μητρόπαπας στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την νίκη επί του Αρη στην Πετρούπολη (59-64)

«Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στο τέλος στις ελεύθερες βολές. Ήταν δύσκολο άσχετα με την βαθμολογική θέση του αντιπάλου. Κρατάμε την νίκη και κοιτάμε την συνέχεια. Ήταν ένα ματς κομβικής σημασίας γιατί η νίκη ήταν απαραίτητη για την ομάδα μου».

Για την φετινή πορεία του ΟΦΗ

«Είμαι σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος αν και θα μπορούσαμε να είχαμε 2-3 νίκες παραπάνω. Κάναμε κάποιες «κακές» ήττες. Αξίζαμε να ήμασταν πιο πάνω στην βαθμολογία. Προσπαθούμε να είμαστε μέρα με την μέρα καλύτεροι».

Για την λειτουργία της ομάδας

«Ο ΟΦΗ λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα σε όλα τα επίπεδα. Είναι ένα υγιές σωματείο και όλοι είμαστε «ένα». Είμαι δύο χρόνια στον ΟΦΗ και είμαστε ο ορισμός της ομάδας – οικογένεια. Η Διοίκηση δουλεύει πολύ και σωστά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν υπάρχουν έριδες και τσακωμοί και οι σχέσεις μας είναι άριστες εντός και εκτός παρκέ».

Για το Κυριακάτικο ματς με την Παναγίτσα στο ΒΑΚ

«Είναι ένα ακόμα σημαντικό ματς. Δεν έχουμε τα περιθώρια απώλειας. Στον πρώτο γύρο κερδίσαμε με διαφορά αλλά αυτό δεν μας αποπροσανατολίζει. Θα δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι στο ματς και να πάρουμε την νίκη. Δεν ξέρω αν θα παίξω γιατί έχω ένα τράβηγμα στον δικέφαλο».

Για τους φιλάθλους του ΟΦΗ

«Τους ευχαριστούμε για την στήριξη. Θα μπορούσε να έρχεται και περισσότερος αλλά γενικά είμαστε καλά. Το κακό είναι οτι την Κυριακή το απόγευμα υπάρχουν πολλά ματς στο μενού και οι αγώνες της ΕΚΑΣΚ».

Για τους Γιάννη Κόκκινο και Βασίλη Ράλλη

«Eίναι ένας νεαρός τεχνικός αλλά με εμπειρία. Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και το έργο του έχει ήδη φανεί. Ο Γιάννης Κόκκινος μας οδήγησε πέρυσι εκ του ασφαλούς στην επίτευξη του στόχου μας. Φέτος κάναμε δύο σερί ήττες που του στοίχισαν την θέση».

Για την Γ εθνική (2ος Ομιλος)

«Δεν έχω δει και πολλά ματς αλλά είναι ένα πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων. Η «μάχη» της ουράς είναι έντονη, στην κορυφή 2-3 ομάδες έχουν ξεφύγει και μετά οι υπόλοιπες ομάδες βράζουμε στο ίδιο καζάνι».

Για τα εκτός έδρας ματς του ΟΦΗ

«Σίγουρα το να μετακινείσαι με καράβι είναι κουραστικό. Δεν είναι όμως και τραγικό. Είναι κάτι που το έχουμε συνηθίσει πλέον».

Για τον ίδιο

«Είμαι ευχαριστημένος και μπορώ να βελτιωθώ. Ο δικός ου στόχος περνάει μέσα από την ομάδα. Αν η ομάδα πάει καλά, τότε θα φανώ και γω. Όλοι είμαστε κάτω από την… ομπρέλα της ομάδας».

Για τον ΑΟΚ Χανιά

«Είναι μία νεοφώτιστη ομάδα. Είναι χαμηλά στην βαθμολογία αλλά έχει ανέβει τις τελευταίες αγωνιστικές. Αδικείται από την βαθμολογική της θέση. Είναι σκληροτράχηλη ομάδα που θα τα καταφέρει να σωθεί».

Για τα μπασκετικά ραντεβού του Φλεβάρη στα «Δύο Αοράκια»

«Μας χαροποιεί όλους οτι η πόλη μας θα είναι στο επίκεντρο. Η Εθνική θέλει την στήριξή μας. Είναι μία καλή ευκαρία να δει από κοντά ο κόσμος ωραία ματς. Ο Τελικός του Κυπέλλου ήταν μονόδρομος να γίνει με μαθητές. Μια καλή πρωτοβουλία για να έχουμε ένα ματς χωρίς βία».