Παρασκευή, 27 Οκτώβριος 2017 23:10

To «συγνώμη» του ΟΦΗ στον κόσμο του

Γράφτηκε από 

Κάλεσμα στο κόσμο του ΟΦΗ θέλησε να κάνει η επιτροπή μπάσκετ των «μελανόλευκων», δίνοντας εξηγήσεις και βάζοντας ένα… τέλος, στο θέμα που κράτησε τους οπαδούς της ομάδας μακριά από το μπάσκετ.

Η Ανακοίνωση:
«Με αφορμή το θέμα των ημερών που έχει προκύψει και ομολογουμένως δεν μας αφήνει να χαρούμε την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας στο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Γ εθνικής, η Επιτροπή Μπάσκετ του Ο.Φ.Η θέλουμε να τοποθετηθούμε επ’ αυτού ώστε να μην γίνεται επιπλέον ζημία στην ομάδα μας.
Η παρέμβαση του Προέδρου της Επιτροπής, η οποία θεωρήθηκε από μερίδα των οπαδών μας ως ασπίδα προστασίας προς το πρόσωπο του Αντιδημάρχου κου Βαρβαδά είχε ως μόνο σκοπό να ενημερωθεί ο κόσμος για το γεγονός οτι ο κος Βαρβαδάς όποτε του έχει ζητηθεί έχει προσφέρει τη βοήθεια του στο σωματείο μας και σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να υπερασπιστεί το επίμαχο αθλητικό γεγονός. Εμείς άλλωστε υπηρετούμε τον Ο.Φ.Η και μόνο τον Ο.Φ.Η. Επειδή λοιπόν η τοποθέτηση αυτή του Προέδρου της Επιτροπής εξελήφθη ως άδειασμα των οπαδών της ομάδας μας, νιώθουμε την ανάγκη να ζητήσουμε ειλικρινή συγνώμη απο αυτούς που προσβλήθηκαν, ίσως το timing ήταν λάθος. Δεν είχαμε κανένα λόγο να έρθουμε σε ρήξη με τον κόσμο της ομάδας μας, δεν είχαμε την παραμικρή πρόθεση να προσβάλλουμε
κανέναν. Η Κρήτη έχει μια μεγάλη ομάδα και αυτή είναι ο Ο.Φ.Η, αλλά Ο.Φ.Η χωρίς τον κόσμο δίπλα του είναι μισός Ο.Φ.Η. Καλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο του Ο.Φ.Η να γεμίσει το ΒΑΚ την Κυριακή! Η ομάδα είναι πρώτη και με τη βοήθεια όλων μας θα συνεχίσει να είναι πρώτη και μετά το τέλος του παιχνιδιού!
Φέτος είναι μια χρονιά αναγέννησης του Μπασκετικού Ο.Φ.Η και σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς! Σας περιμένουμε όλους!
Η Επιτροπή Μπάσκετ Ο.Φ.Η».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων όπως αναρτήθηκε στις 13/10:
«Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε η χθεσινοβραδινή παρέμβαση με ταχύτητα του φωτός από μέλος της Επιτροπής basket, αδειάζοντας τους συνδέσμους για την ανακοίνωση που εκδόθηκε για συμπαράσταση της ομάδας, αλλά και εκφράζοντας συγχρόνως την αντίθεση μας σε συγκεκριμένα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα τα τελευταία χρόνια στη πόλη μας, μετατρέποντας τη σε μια μικρή Αθήνα κ ένα μικρό Πειραιά με αθηνολατρες ‘κρητικούς οπαδούς’.
Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη μας έκανε σήμερα η 2η παρέμβαση ,σε λιγότερο από 24 ώρες του ίδιου ατόμου στο επίσημο site του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, όπου με δήλωση του (κατευθυνόμενη) σηκώνει ασπίδα προστασίας στον Αντιδήμαρχο αθλητισμού και αδειάζει ξανά το κόσμο του ΟΦΗ.
Κοιτάξτε αγάπη!!!
Νιώθουμε ντροπή και αηδιασμένοι με τη στάση σας και γι αυτό το λόγο δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε.
Οι απόψεις μας διαφέρουν!
Σας σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών SNAKES 4 HERAKLION CLUB δηλώνουμε την αποχή μας από το κυριακάτικο παιχνίδι αλλά και τα επόμενα όσο πικρό και δύσκολο να είναι.
Πάνω απ όλα η αξιοπρέπεια μας.
Αφού δεν μας υπολογίζετε θα σας αναγκάσουμε να το κάνετε έστω κ αργά.
Ευχόμαστε μέσα απ τη καρδιά μας καλή επιτυχία στην ομάδα αγωνιστικά.
Υ.Γ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΦΗ SNAKES 4 HERAKLION CLUB».