Δευτέρα, 18 Σεπτέμβριος 2017 01:31

Πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ο ΟΑΧ

Γράφτηκε από 

Την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων, ο οποίος επικράτησε του ΚΑΟ Μελισσίων με 56-55, στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού. Αυτό ήταν το πρώτο ματς για φέτος για τα κορίτσι του Μιχάλη Κασικτσόγλου και παρότι βρίσκονται σε διαδικασία προετοιμασίας και μετρούν προπονήσεις μίας μόλις εβδομάδας κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μια δύσκολης αναμέτρησης. Και αυτό γιατί το παιχνίδι καθ’ όλη τη διάρκεια του εντυπωσιακό με τις δύο ομάδες να βρίσκονται συνέχεια κοντά στο σκορ. Μάλιστα μπορεί ο ΟΑΧ να οδηγούσε την κούρσα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ουσιαστικά κατάφερε να επιβάλει το δικό του ρυθμό στις αρχές του τετάρτου δεκαλέπτου, όταν τα Μελίσσια ‘’έχασαν’’ τη Χιώτη, η οποία τραυματίστηκε. Από εκεί και έπειτα ο ΟΑΧ κατάφερε να πάρει ένα προβάδισμα με 4 πόντους (56-52), με τις φιλοξενούμενες να πιέζουν, ευστοχώντας σε τρίποντο, όμως στη συνέχεια αστόχησαν σε τρία διαδοχικά σουτ.
Έτσι το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε την Αντισφαίριση να πανηγυρίζει τη νίκη-πρόκριση. Πρώτη σκόρερ για τον ΟΑΧ ήταν η Κουφογιάννη με 13, ενώ για τον ΚΑΟ Μελισσίων, τους περισσότερους πόντους σημείωσαν οι Κοιλιαρίδη και Αθανασίου που είχαν από 14.

ΟΑΧ-ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 56-55
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-15, 29-24, 40-43, 56-55
Διαιτητές: Μπανασάκης – Καρανικόλα
Ο.Α. Χανίων (Κασικτσόγλου): Πρασιανάκη, Δερμιτζάκη, Παπαμαρκάκη 5, Κασωμένου 5, Ακρίβου 12, Κουφογιάννη 13, Σκορδυλάκη, Καζαντζή 7, Σκουμπάκη, Ψυχογιού 14.
ΚΑΟ Μελισσίων (Μάλαμα): Καραβέλη 7, Σατρατζέμη, Καραχάλιου, Κουρούβανη, Δούρου 4, Κοιλιαρίδη 14, Βαγδατλή, Χιώτη 10, Αθανασίου 14, Γιαννακοπούλου, Νικολέτου, Κανέλλου 6.