Παρασκευή, 12 Ιανουάριος 2018 23:08

Γωνιωτάκης: «Οι ευχές και οι προσευχές μας είναι για τον μικρό μας ήρωα που παλεύει με έναν γίγαντα»

Γράφτηκε από 

Με το καλησπέρα τζάμπολ στον δεύτερο γύρο ρου πρωταθλήματος ανδρών με ντέρμπι Δειλινό-Εργοτέλης , την Κυριακή 14/1 οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στο Λίντο στις 20.00 και όπως ανέφερε ο Γιώργος Γωνιωτάκης στο basketaki.news ... ας κερδίσει ο καλύτερος. Μεταξύ άλλων ο τεχνικός τον πρασίνων έδωσε την δική του ευχή στον μικρό Άρη, από της ακαδημίες της ομάδας που δίνει την δική του μάχη...

Αναλυτικά:

«Αυτό που περιμένουμε είναι να γίνει ένας καλός αγώνας με ωραίο μπάσκετ. O Eργοτέλης είναι η πιο πλήρης ομάδα της κατηγορίας και δίκαια είναι μόνος του στην κορυφή. Εκτός από το πιο πλήρες ρόστερ διαθέτει και εξαιρετικό προπονητή και επειδή τυχαίνει πολύ συχνά και καθημερινά να συναντιόμαστε στο γήπεδο, ξέρω πως δουλεύει και προπονείται ασταμάτητα. Σε πολύ υψηλό επίπεδο ποιοτικά.
Εμείς από την άλλη με πολλούς φοιτητές στο ρόστερ μας ήμασταν ελλείπεις μέσα στις γιορτές και δεν μπορέσαμε να δουλέψουμε όπως θα θέλαμε. Έχουμε ακόμα μια βδομάδα δουλειάς και ελπίζω να μη μας επηρεάσει αρνητικά όλη αυτή η διακοπή. Ήμασταν πριν τις γιορτές σε ένα αρκετά καλό επίπεδο και παίζαμε καλό μπάσκετ, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι.
Με το καλημέρα λοιπόν ντέρμπι με τον πρώτο,θα είμαστε εκεί όσο πιο έτοιμοι μπορούμε και ο καλύτερος θα κερδίσει.
Εύχομαι σε όλους τους αθλητές όλων των ομάδων να έχουν καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα. Και κάλο μπάσκετ σε όλες τις ομάδες να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους. Θα θελα να κλείσω με μια ευχή και μια προσευχή....για τον Άρη μας...τον μικρο ήρωα μας από τις ακαδημίες μας που δίνει τη δική του μάχη αυτόν τον καιρό, όλες μας οι ευχές και οι προσευχές είναι για αυτόν τον ήρωα που παλεύει με έναν γίγαντα και είμαι σίγουρος ότι θα τον νικήσει τον γίγαντα αυτόν, είμαστε όλοι εκεί μαζί του».