Τετάρτη, 27 Σεπτέμβριος 2017 15:13

Τα «διαρκείας» του Ηράκλειο ΟΑΑ

Γράφτηκε από 

Μόλις με 15 ευρώ μπορούν οι φίλοι του Ηράκλειο ΟΑΑ να παρακολουθήσουν τις φετινές (2017/2018) εντός έδρας αναμετρήσεις του συλλόγου. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να προμηθευτούν την κάρτα και να σταθούν δίπλα στην ομάδα στο δύσκολο έργο της στη Β’ Εθνική κατηγορία συμπληρώνοντας την αίτηση και στέλνοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή να τα προμηθευτούν από τα γραφεία του Ομίλου, Δ. Μποφόρ 16, Ηράκλειο.

Η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, η ομάδα μπάσκετ του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟAΑ» επιθυμώντας την παρουσία των περισσότερων φιλάθλων στο πλευρό της και κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν, εξέδωσεΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ περιορισμένου αριθμού για τη σεζόν 2017 – 2018, ΜΟΝΟ με 15 ΕΥΡΩ για ΟΛΗ τη σεζόν!!
Οι φίλοι που επιθυμούν να προμηθευτούν την κάρτα και να σταθούν δίπλα στην ομάδα στο δύσκολο έργο της στη Β’ Εθνική κατηγορία, μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στο email της ομάδας, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή να την προμηθευτούν από τα γραφεία του Ομίλου, Δ. Μποφόρ 16, Ηράκλειο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2810226152 και 2810300455».