Πέμπτη, 15 Ιούνιος 2017 10:12

Χωρίς... πόρισμα η χθεσινή (14/6) πρώτη συνάντηση του Εργοτέλη

Γράφτηκε από 

Χωρίς πόρισμα αλλά με καλή διάθεση να συνεχιστεί η δουλειά που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια, ολοκληρώθηκε η χθεσινή (14/6) συνάντηση των ανθρώπων του Εργοτέλη, που πραγματοποιήθηκε στο Μαρτινέγκο και αφορούσε το μέλλον του μπασκετικού τμήματος του συλλόγου. Το παρών έδωσαν παράγοντες τόσο από το τμήμα μπάσκετ όσο και από τη διοικούσα επιτροπή των «κιτρινόμαυρων» καθώς και έφοροι των τμημάτων του συλλόγου, αλλά και φίλοι της ομάδας.

Όσον αφορά αυτά που ειπώθηκαν ο Βαγγέλης Γιαννουλάκης έκανε τον οικονομικό και αγωνιστικό απολογισμό της χρονιάς και παρουσίασε το μπάτζετ που θα χρειαστεί η ομάδα για να συμμετάσχει τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, το οποίο κυμαίνεται στις 70.000 ευρώ. Ο ίδιος εξέφρασε την πρόθεσή του να συνεχίσει να στηρίζει το μπάσκετ του Εργοτέλη, όμως ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να σηκώσει το βάρος που επωμίσθηκε μόνος του τόσα χρόνια, τόσο σε οικονομικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Όσον αφορά την κατάληξη της συνάντηση δεν πάρθηκε κάποια απόφαση μιας και οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη γενική συνέλευση του Γ.Σ. Εργοτέλης που έχει οριστεί για τις 5 Ιουλίου.