Κυριακή, 11 Ιούνιος 2017 20:24

Κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον του Εργοτέλη

Γράφτηκε από 

Πολλά πράγματα αναμένονται να αλλάξουν στο μπασκετικό μέλλον του Εργοτέλη μετά την Τετάρτη 14/6 όπου έχει προγραμματιστεί η συνάντηση της επιτροπής μπάσκετ με ανοιχτό κάλεσα σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Μετά την δύσκολη σεζόν που πέρασε για τους "κιτρινόμαυρους" οι ιθύνοντες με πρωτεργάτη τον πρόεδρο Βαγγέλη Γιαννουλάκη καλούν όλους όσους ενδιαφέρονται για το μέλλον του μπασκετικού Εργοτέλη να δώσουν το παρών.

Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα συνεχίσει να στηρίζει μόνος του το σωματείο, ενώ ταυτόχρονα οι φήμες για την αποχώρηση του Εργοτέλης από τα εθνικά πρωταθλήματα και την επιστροφή του στα τοπικά δίνουν και παίρνουν.

Η συνάντηση έχει οριστεί για τις 19:00 την προσεχή Τετάρτη 14/6 στο Μαρτινέγκο.

Η ανακοίνωση-πρόσκληση αναφέρει:

«Η Επιτροπή μπάσκετ του Γ.Σ. Εργοτέλης προσκαλεί τα μέλη του συλλόγου και όλους τους φίλους του τμήματος σε ανοικτή συζήτηση-συνέλευση την προσεχή Τετάρτη 14/06/2017 και ώρα 19:00 στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο Μαρτινέγκο. Θα πραγματοποιηθεί αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός της χρονιάς και θα συζητηθούν όλα τα ανοικτά θέματα για τον καθορισμό της πορείας του τμήματος για την ερχόμενη χρονιά.

Η παρουσία όσων ενδιαφέρονται και η κατάθεση δημιουργικών απόψεων μαζί με τη διάθεση για ενεργό συμμετοχή θα αποτελούσε την καλύτερη βάση για την επιτυχή συνέχιση της προσπάθειας του τμήματος μπάσκετ».