Τετάρτη, 24 Μάιος 2017 00:12

Γούναρης: «Hταν οριακό το παιχνίδι με τον Εργοτέλη»

Γράφτηκε από τον 

Ο Μάριος Γούναρης παραχώρησε συνέντευξη στο ionikosbc.gr και σχολίασε, πέρα από το ματς με την ΚΑΠ, την σεζόν που έφτασε στο τέλος της.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Για το τελευταίο παιχνίδι:

Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πιο ελεύθερα. Δεν υπήρχε ουσιαστικά κάποιος στόχος ή κίνητρο στο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Αυτό έδωσα τη δυνατότητα στα παιδιά να είναι πιο απελευθερωμένα, να υπάρχει πιο καλό θέαμα στο παιχνίδι. Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ, ήταν σε πολύ καλή μέρα σήμερα, τουλάχιστον επιθετικά γιατί στην άμυνα δυσκολευτήκαμε λίγο αλλά είναι κατανοητό για αυτήν την περίοδο και για τελευταία αγωνιστική, χωρίς ουσιαστικό κίνητρο.

Για τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας στο Β' γύρο:

Αυτό που είπα και στα παιδιά από την πρώτη μέρα που ήρθα είναι ότι το υλικό ήταν πάρα πολύ καλό, τα παιδιά τα ίδια είχαν αδικήσει τους εαυτούς τους και αυτό που προσπάθησα να κάνω εγώ είναι να μπορέσω να τους δώσω να καταλάβουν τις δυνατότητες και ικανότητες που έχουν. Να γίνουν μια παρέα γιατί οι παρέες φέρνουν τα αποτελέσματα. Πιστεύω τα καταφέραμε σε πολύ μεγάλο βαθμό και κάποιες νίκες μας έδωσαν και ψυχολογία. Κάναμε ένα μεγάλο σερί το οποίο μας βοήθησε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Εκεί θεωρώ ότι κάποιοι τραυματισμοί, κάποιες ολιγωρίες, κάποιες ατυχίες, μας οδήγησαν σ’ αυτό το οριακό παιχνίδι με τον Εργοτέλη όπου και χάσαμε. Ουσιαστικά, επειδή έπρεπε να πάμε αλάνθαστοι μέχρι το τέλος, επειδή είχαμε μείνει πολύ πίσω, εκεί κόπηκαν τα «φτερά» μας και υπήρξε ένα διάστημα στο οποίο δεν ήμασταν και πάρα πολύ καλοί, αλλά τα τελευταία 3-4 παιχνίδια, τα παιδιά πάλεψαν αρκετά καλά, δε μπορώ να έχω παράπονο, και γενικά δεν έχω παράπονο. Αυτό τους είπα τώρα, πάνω, στα αποδυτήρια. Η προπόνησή τους, η διάθεσή τους, η συνεργασία τους ήταν άψογη από την πρώτη ημέρα που ήρθα, δε δημιουργήθηκε ποτέ κανένα πρόβλημα. Αυτό είναι στα υπέρ των παιδιών, η άψογη συνεργασία και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο.