Πέμπτη, 06 Ιούλιος 2017 19:19

Η παρουσίαση Μακράκης φιλοσοφίας και νέων στόχων του «Ηράκλειο»

Γράφτηκε από 

Η παρουσίαση του νέου προπονητή του «Ηράκλειο», Γιώργου Μακράκη, αλλά και η φιλοσοφία με την οποία μπαίνει στη νέα χρονιά το ιστορικό σωματείο του Ηράκλειου Ο.Α.Α πραγματοποιήθηκε σημερα το μεσημέρι στα γραφεία του Ομίλου.
Εκεί βρέθηκε και ο Θανάσης Καλατζής, ο οποίος είναι επικεφαλής της επιτροπής μπάσκετ, κάνοντας ανάλυση των στόχων που έθεσαν οι «μπλε» για τη νέα σεζόν και όχι μόνο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ισχυρού άνδρα το Ηράκλειο φέτος θα επιδιώξει μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και παράλληλα να υπάρχει μια… αλληλουχία ως προς τη λειτουργία της ανδρικής ομάδας σε σχέση με τα υπόλοιπα τμήματα. Στόχος, όπως τόνισε είναι ν’ αναδειχθούν παιδιά που προέρχονται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου.
Σειρά στο λόγο πήρε ο έμπειρος τεχνικός Γιώργος Μακράκης που στις πρώτες του δηλώσεις στάθηκε στο εγχείρημα που ξεκινάει και στη σημασία που έχουν η δουλειά και η συνεργασία, προκειμένου να έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο Μακράκης εμφανίστηκε έτοιμος για να σκληρή δουλειά και ευχαρίστησε τους ιθύνοντες του «Ηράκλειο Ο.Α.Α» για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό του.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην συνέντευξη Τύπου το «παρών» έδωσαν, επίσης, ο πρόεδρος του Ομίλου, Μιχάλης Λεδάκης, ο γενικός αρχηγός και πρώην πρόεδρος του μπασκετικού τμήματος, Μανόλης Σπυριδάκης, ο έφορος Μανώλης Δραμητινός και ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Στεφανάκης.