Δευτέρα, 16 Οκτώβριος 2017 13:06

Άνοιξε η αυλαία της δράσης Κηπουρέματα του «CRETAN KINGS ASSIST»

Γράφτηκε από 

Για 4η σεζόν η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings συνεχίζει το κοινωνικό πρόγραμμα «Cretan Kings Assist», με την πρεμιέρα της δράσης «Κηπουρέματα».
Την προηγούμενη εβδομάδα εκατοντάδες μαθητές από 12 Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας συγκεντρώθηκαν στους προαύλιους χώρους των σχολείων τους, με σκοπό τη φύτευση σπόρων και λαχανικών, με την ευχή για μία καλή σοδειά που θα προσφερθεί αργότερα σε συσσίτια και σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
Μικροί μαθητές από το 2ο, 3ο, 5ο, 6ο, 7ο, 9ο, 10ο, 13ο, 15ο και 16ο Δημοτικό, αλλά και από το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Ατσιποπούλου έσπειραν στα ειδικά διαμορφωμένα παρτέρια, με στόχο να μάθουν και να γίνουν ενεργά μέλη της εθελοντικής παρέας του Ρέθυμνο Cretan Kings.
Η συνέχεια θα δοθεί σε ακόμη 9 Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Ρεθύμνου, όπως το 1ο και 2ο Περάματος, το Δημοτικό Σχολείο Ρουμελή, των Μαργαριτών, του Γερανίου, της Αλφάς, του Πλακιά και το 1ο και 14ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου.
Να επισημάνουμε πως για αυτήν τη δράση ασχολούνται εθελοντικά γονείς και δάσκαλοι, τους οποίους η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει θερμά για την εθελοντική τους προσφορά