Σάββατο, 07 Οκτώβριος 2017 11:16

Βετούλας: " Πανέτοιμοι με Κολοσσό"

Γράφτηκε από τον 

Το Ρέθυμνο Cretan Kings ηττήθηκε την Τετάρτη από την ΑΕΚ και αποκλείστηκε από το Κύπελλο, με τον Νίκο Βετούλα να δηλώσει πως γνώριζαν ότι το έργο τους ήταν δύσκολο εξαρχής και λόγω των απουσιών, ενώ επεσήμανε πως στο μυαλό τους είχαν και το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Κολοσσό.

«Εκ προοιμίου το παιχνίδι ήταν δύσκολο και έγινε ακόμα πιο δύσκολο για μας λόγω των απουσιών των Γκούντγουιν και Ράιτ, που μας άφησαν γυμνούς μέσα στα καλάθια και είχαν ως αποτέλεσμα να πάρουμε 27 ριμπάουντ λιγότερα. Με το κοντό σχήμα ήμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά δεν αντέξαμε απέναντι σε μια ποιοτική και αθλητική ομάδα, όπως η ΑΕΚ, που έφτασε δίκαια στη νίκη. Εμείς είχαμε στην άκρη του μυαλού μας και το επόμενο παιχνίδι με τον Κολοσσό, να μην καταπονήσουμε τα γκαρντ μας, ώστε να μπούμε στην ευθεία του πρωταθλήματος.
Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είχαμε την απώλεια του Γιαννόπουλου, που έπρεπε να μπει στο ρυθμό. Ο Γκούντγουιν δεν ήταν τόσο μεγάλη απώλεια, γιατί έχασε μόνο ένα παιχνίδι, το σημερινό, αλλά ο Ράιτ είναι πρόβλημα γιατί δεν έχει παίξει από τις 10 Σεπτεμβρίου, έχει χάσει τα τελευταία 6-7 παιχνίδια της ομάδας και μοιάζει με ξένο σώμα. Εκ των έσω θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις λύσεις.
Θα θέλαμε να κάνουμε την ίδια πορεία με πέρυσι. Είμαστε ικανοποιημένοι ως τώρα, θέλουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση γι’ αυτό το επίπεδο, αλλά το κριτήριο δεν είναι ομάδες σαν την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Είναι ομάδες στο δικό μας επίπεδο, με τις οποίες μπορούμε να βγάλουμε πιο εύκολα συμπεράσματα».