Σάββατο, 27 Μάιος 2017 22:51

To 1o τουρνουά Beach Basketball στο Ηράκλειο είναι γεγονός

Γράφτηκε από τον 

Κάτι καινούριο έρχεται στο Ηράκλειο και σίγουρα θα συναρπάσει τους φίλους του μπάσκετ κι όχι μόνο! Το όνομά του; Summer Hoops Ηράκλειο 2017!

Στις 17 & 18 Ιουνίου το Cosmos Sport, περιμένει εσένα και την ομάδα σου, στην παραλία του «News Beach Bar» στον Καρτερό, για ένα διαφορετικό παιχνίδι μπάσκετ, ή πιο απλά… Για ένα παιχνίδι Beach Basketball!

Ποιοι είναι οι κανόνες;

Αρχικά, οι ομάδες θα αποτελούνται από τρία άτομα κι ένα αναπληρωματικό. Μπορούν να συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι! Οι κανόνες παραμένουν κοινοί με του μπάσκετ με μικρές παραλλαγές! Δεν θα επιτρέπεται η ντρίπλα και οι περίοδοι κάθε αγώνα, θα είναι δύο των 8′, με χρόνο επίθεσης 15”! Επίσης, θα επιτρέπονται μέχρι δύο βήματα και σε κάθε καλάθι θα αλλάζει η κατοχή της μπάλας.

Που μπορώ να κάνω την εγγραφή μου;

Φτιάξε την ομάδα σου και τρέξε να κάνεις την εγγραφή σου – καθώς ο αριθμός συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος (!) – στο κατάστημα Cosmos Sport στην 1821 αρ. 17! Tο πακέτο συμμετοχής θα έχει κόστος 10 € / άτομο και θα αποτελείται από δύο T-shirts, μία τσάντα κι ένα καπέλο της διοργάνωσης!

Φυσικά θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις!

Διάσημοι παίκτες μπάσκετ ο Χάρης Γιαννόπουλος και πολλοί άλλοι, θα είναι εκεί για να σου δώσουν κάποια tips και να παίξουν μαζί σου!

Το συγκεκριμένο event, θα περιλαμβάνει διάφορους διαγωνισμούς ακόμα, εκτός από το «Summer Hoops 3 on 3» που θα αποτελείται από Φάση ομίλων – Knock outs – Τελικούς!

Πιο συγκεκριμένα:

«All-Star Summer Hoops»: Θα δεις έναν μοναδικό αγώνα επίδειξης μεταξύ των καλεσμένων αθλητών της Α1 και των νικητριών ομάδων.
«Tricky Shot»: Θα έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις το σουτ σου και φυσικά αν είσαι ο νικητής να βραβευτείς!

Φυσικά θα παρέχονται δωρεάν νερά και ισοτονικά, που θα σε τονώνουν κατά τη διάρκεια των αγώνων και θα υπάρχει στον χώρο ιατρός και φυσιοθεραπευτής, σε περίπτωση τραυματισμού!

Φτιάξε λοιπόν την δική σου dream team κι έλα να ζήσουμε την πιο δυνατή εμπειρία μπάσκετ στην άμμο!