Πέμπτη, 17 Αύγουστος 2017 09:55

Κριμίλη:"Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά"

Γράφτηκε από 

Η Εθνική Κορασίδων βρίσκεται στα Σκόπια για να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’Κατηγορίας και η αρχηγός της ομάδας, Ιωάννα Κριμίλη μίλησε για τις δυσκολίες που κρύβει η διοργάνωση, καθώς από τις 22 ομάδες, οι 3 θα κερδίσουν την άνοδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ:

«Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά. «Βρεθήκαμε» μέσα στο γήπεδο και έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ δυναμικό σύνολο, που πιστεύουμε ότι μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Δεν κοιτάμε μακριά όμως από τώρα. Ο στόχος μας είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να βελτιωνόμαστε και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο που είναι η άνοδος στην Α’ Κατηγορία».

Η Εθνική Κορασίδων αν και βρίσκεται στα πρώτα της ευρωπαϊκά «ραντεβού» δείχνει «δεμένη» και το καλό κλίμα ανάμεσα στις αθλήτριες ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές και στις προπονήσεις ακόμη. «Είναι γεγονός. Ξέρουμε πως το καλό κλίμα σε μια ομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για να επιτευχθεί ο όποιος στόχος αυτή θέτει. Και το γεγονός ότι έχουμε έρθει όλες με πολύ όρεξη και ενθουσιασμό, μαζί με την χημεία που έχουμε μεταξύ μας στο γήπεδο μας έχει βοηθήσει να γίνουμε όλες μια πολύ καλή παρέα. Και μην ξεχνάμε: Ο κοινός στόχος βοηθάει στην δημιουργία του ζεστού κλίματος στην ομάδα».

Η Ελλάδα βρίσκεται σε έναν όμιλο με «παγίδες», καθώς στην Α’ Φάση θα πρέπει να αντιμετωπίσει τη Σουηδία, την Ισλανδία, το Ισραήλ και το Λουξεμβούργο: «Όλες οι ομάδες είναι καλές. Στον όμιλό μας συνυπάρχουμε με ομάδες που πιστεύουμε πως μπορούμε να ανταγωνιστούμε. Αυτό που θα κάνουμε εμείς, είναι να κοιτάξουμε την δική μας ομάδα. Αν εμείς είμαστε έτσι όπως μπορούμε να είμαστε, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν.»

Η Κριμίλη επιστρέφει στην καλή χημεία στην ομάδα όταν τίθεται ερώτηση για το δυνατό της σημείο και στο τι πρέπει να προσέξει περισσότερο: «Ως ομάδα μας χαρακτηρίζει το γεγονός ότι έχουμε μεγάλο ρόστερ και οι καλές σχέσεις μεταξύ μας, η χημεία θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Επίσης, δίνουμε μεγάλη έμφαση στο πλάνο και στις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου μας, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η άνοδος».